recordlabels.nu

Det senaste om frågor jag brinner för

Varför behöver min hud proffshjälp av en hudterapeut?

Det korta svaret skulle kunna sammanfattas i en fråga. Varför går du till läkare, tandläkaren och gymmet? För att du vill må bättre! Jag anser att din hud också förtjänar denna uppmärksamhet.

Som man brukar få höra är huden är människans (och förmodligen de flesta djurs) största organ. Den håller dig skyddad mot yttre påfrestningar samt höga & låga temperaturer. Den hjälper till att göra sig av med gifter ur kroppen. Som vi alla vet läker den också ihop – oavsett om du fått ett skärsår eller bara skrubbat dig mot något. Huden hjälper oss, och vi borde hjälpa den en bit på traven. En levande och hela tiden föränderlig del av vår kropp som kräver vård – helt enkelt.

Jag skulle säga att din hud behöver undersökas på regelbunden basis – och då av ett proffs, vilket är en diplomerad hudterapeut. Det är alltså en kvalificerad yrkesperson som utför arbetet, och som har gedigen utbildning och erfarenhet inom området. Hos de flesta brukar man också få tips för livsstilen, och vad man kan ändra tills nästa besök. Det är därför jag rekommenderar att gå regelbundet. Du kommer att behöva anstränga dig själv för att satsa på hudvården, men med kontinuerlig uppföljning blir det både lättare och roligare.

Dessutom får du svar på dina frågor och funderingar vid ett besök. Passa på att boka en tid och skräddarsy en plan för dig redan idag. Starta redan nu för att komma igång med den där sommarfräscha känslan. Kom ihåg att inte sola för mycket :)

posted by blogadmin in Tips från coachen and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment