recordlabels.nu

Det senaste om frågor jag brinner för

En långhelg med bad

Nu är ledigheten slut och man är hemma igen. I helgen har jag och en tjejkompis bilat till Linköping för att ha en trevlig tjejhelg, men det blev inte som vi tänkt oss. Vädret var inte på vår sida och vi spenderade nästan hela helgen med att äta godis och se på olika filmer på hotellet.  Jag visste inget om Linköping men min kompis föreslog att vi kunde besöka en simhall i Linköping, stadens största badhus, med äventyrsbad och allt.

Så trots det dåliga vädret blev det en höjdarhelg. Det var ett jättefint och fräscht badhus som jag tyckte var hyfsat stort med många olika avdelningar. Det var många barnfamiljer där, eftersom det finns en äventyrsdel och en stor och varm barnbassäng. Det fanns även en motionsavdelning där man kunde träningssimma, så jag tog mig några längder.

Men min väninna som är väldigt frusen av sig satt bara i de varma bubbelpoolerna. Hon säger att hon har låg ämnesomsättning på grund av brist på körtelhormon och att det är därför hon fryser och är så trött hela tiden. Hon har alltid på sig en massa kläder och fryser konstant om händerna. Vill ni läsa mer om låg ämnesomsättning finns en bra artikel här. För henne var nog höjdpunkten att bara sitta och koka i bubbelpoolen.

 

posted by Admin in Tips från coachen,vardagskul and have Comments Off

Comments are closed.