recordlabels.nu

Det senaste om frågor jag brinner för

Ett nytt kök på nolltid

Jag har länge lekt med tanken på att renovera vårt kök och byta ut all vår köksinredning, för jag tycker det nuvarande köket är så tråkigt att vistas i med sina slitna skåpdörrar som är täckta av färgad plast som var så populärt någon gång på 90-talet… Jag har spenderat mycket tid på att läsa olika inredningsbloggar och suckat djupt av avund varje gång jag har sett ett modernt och stilrent kök i vitt. Det ser så rent och snyggt ut på något sätt! Drömmen om ett nytt kök har dock aldrig utvecklats till mer än en tanke, inte förrän idag då jag klev in hos Ballingslöv som är experter på kök i Stockholm city. Jag gick mest in i butiken för att skaffa mig lite inspiration och beundra deras vackra och moderna kök, men jag gick därifrån med mycket mer än så. De har verkligen en kunnig och hjälpsam personal som fullkomligt överröste mig med tips och råd kring köksrenoveringar. De förklarade en massa saker som jag inte hade någon aning om, som t.ex. hur olika köksskåp kan placeras för att köket ska vara så praktiskt som möjligt. Skönt att prata med någon som verkligen kan kök, nu känner jag mig mycket kunnigare inom detta ämne!

Jag fortsatte att leta reda på mer information om köksrenoveringar även då jag kom hem, och då hittade jag av en slump denna artikel som handlar om hur man kan fräscha upp köket på nolltid utan att göra en omfattande köksrenovering. Hur då? Jo, genom att byta ut små detaljer i köket. Därför har jag nu bestämt mig för att skjuta upp den stora köksrenoveringen tills vidare, och istället bara byta ut skåpsluckorna till nya och vita sådana!

posted by Admin in Tips från coachen,vardagskul and have Comments Off

Comments are closed.