recordlabels.nu

Det senaste om frågor jag brinner för

Har blivit bjuden på skidresa, måste hyra skidor

Träffade min kille ikväll och fikade på stan tillsammans. Den senaste tiden har vi inte hunnit ses så ofta eftersom vi båda har haft fullt upp på var sitt håll med jobb och annat, så det var riktigt skönt att få se varandra och få njuta av lite tid tillsammans, även om jag inte kunde stanna så länge på grund av att jag var sen till bodypumpen. Han hade en stor nyhet som han inte ville berätta på telefon, hans föräldrar vill nämligen bjuda med mig på deras skidresa till Sälen i vinter! De brukar åka dit en vecka varje vinter tillsammans med hela familjen, men jag blev ärligt talad lite förvånad över att de även ville bjuda mig! Jag har träffat min killes föräldrar några gånger men känner dem inte så bra, så det här var verkligen en stor nyhet.

Det enda problemet är att jag inte kan åka skidor! Jag känner mig lite nervös inför detta, men min kille lugnade mig med att det inte är några problem och att jag kommer att lära mig på bara några dagar. Han kommer såklart att fungera som min personliga skidlärare! I och med att jag aldrig har åkt skidor tidigare så äger jag inte heller några skidor. Vad jag har förstått kan skidor kosta ganska mycket, men tydligen går det även att hyra skidor (enligt DN) för en viss period. Det låter smartare i mitt fall, eftersom jag inte vet om jag kommer att behöva skidorna några fler gånger. Även om det fortfarande är flera månader kvar till resan så har jag redan tittat ut ett ställe där man kan hyra skidor i Stockholm. Det gäller att vara ute i god tid!

posted by Admin in vardagskul and have Comments Off

Comments are closed.