recordlabels.nu

Det senaste om frågor jag brinner för

Soffan – ett centralt köp i var familjs hem

Idag hände något väldigt speciellt i vår lilla familj. Vi stod inför ett val vi alla tyckte var svårt att enas om – en ny soffa!

Tvåsits, tresits, divan eller inte? Fyllning , fjädring – ja gudarna vet alla möjliga val det finns. Jag själv ville ha en lite mindre men djupare modell, men min man ville ha en färgglad och mjukare variant. Står ni inför ett liknande val – ta hjälp!

Lösningen när ni ligger i valet av vilka soffor ni väljer mellan är att åka till experterna. Jag pratar naturligtvis om att ta hjälp av en möbelbutik.

Efter ett par timmars letande fann vi Kalle – en sympatisk säljare i 25-årsåldern. Trots sin ringa ålder hade han stor kunskap om soffor och deras uppbyggnad. Vi fick hjälp med modell, klädsel och liknande. Utifrån ett förberett formulär guidade han oss genom djungeln.

Det allra viktigaste hade vi självklart inte tänkt på. Den viktigaste aspekten av att köpa en ny soffa är måtten. Du kan börja med att först ta ner måtten av rummet som den nya soffan kommer att vistas i. Om du funderar på en liknande kombination med soffor du för närvarande har kan du självklart utgå från detta.

Nästa, mäta eventuella dörrkarmar att de nya soffor kommer att behöva passera igenom. Ta mätningar av både höjd och bredd som det är där en hel del problem med tillgången uppstår. Minns med de flesta återförsäljare är det ditt ansvar att säkerställa tillräcklig tillgång. Det är ju inte kul om man inte får in soffan.

Kom ihåg att välja hemleverans av soffan!

posted by blogadmin in Uncategorized and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment