recordlabels.nu

Det senaste om frågor jag brinner för

Veterinären hjälpte Nisse – sommaren räddad!

Som vi alla vet är sommaren här. Med sommar kommer värme och med värme kommer häng på balkongen.

Igår kom jag hem efter att ha klippt mig. Jag vill inte prata mer om just klippningen då frisören gjorde håret i nacken ALLDELES för kort! Det jag upptäckte får mig att nästan börja gråta…igen! Jag hade glömt min balkongdörr öppen och min lilla labrador Nisse hade hittat ut och ramlat ner. Hur detta gick till är för mig ett mysterium men han låg på marken ca 3 meter nedanför och ylande av smärta.

I ilfart sprang jag ner och hämtade Nisse till bilen och åkte till en veterinär i Huddinge. De var så underbart snälla och tog inte bara hand om Nisse utan även mig med att lugna och trösta mig. Deras jobb och engagemang har gjort att Nisse nu är på bättringsväg och jag ska få hämta honom imorgon! Det kändes lite ovant att lämna Nisse hos någon annan, men mitt förtroende är till hundra procent med veterinärerna och djurskötarna på kliniken. Även detta fick jag hjälp med. Läste även ett informationsblad om att veterinärer hjälper hemlösa människors hundar. Behjärtansvärt måste jag säga, då utsatta människors bästa vänner kan vara just en hund.

Massvis med godis ska han få och kärlek tills att han spricker! Jag vill även passa på att rekommendera alla som känner oro när era små djurvänner mår dåligt att åka till en veterinär som på ett pedagogiskt, trovärdigt och omtänksamt sätt inte bara snabbt behandlar djuren utan även oss hussar och mattar!

posted by blogadmin in Uncategorized and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment